Dari xde mood sampai keras puting bini kena tuba dengan XDROP,

belum cerita bab kemut lagi lepas stim,sampai rasa x berjalan darah kat punai 2 bini kemut..

STAY AT HOME je isteri boleh buat..Xsampai 10 minit isteri akan sajikan aksi liar kat rumah,
.
Tuang XDROP dan sajikan pada isteri..
Luar biasa dari biasa..
Nak isteri beraksi liar

Tukar mood isteri dengan XDROP kesan sepaantas 5 minit,xperlu tungu malam jumaat bang...
.
Sekarang celup2 mcm celup tepung jew bang,kadang sedap kadang x sedap...
Hubungan suami isteri dh x mesra mcm mula-mula kahwin dulu bang..kalau dulu atas kabinet dapur pun jadi pantang sentuh...

Produk mantabbb...Sangat berkesan dan ramai pelanggan yang berpuas hati dengan kesan XDROP....
.

KELEBIHAN XDROP
•Hormon power b00ster•Boleh digunakan untuk lelaki/wanita
•Membantu peredaran daarah dalam badan
•Menstabilkan emosi
•Mengembalikan nafsu seperti remaja
•Membantu kaum ibu yg air kering


FAKTA:
90% wanita dimalaysia tidak puas bila bersama suami ketika melakukan hubungan suami isteri,salah satu faktor kerana perempuan lebih lambat klimaks dari

lelaki,dan perempuan boleh klimaks berkali-kali dalam satu masa,tidak seperti lelaki yang cepat klimaks dan mudah puas..
.
XDROP diformulakan untuk perasaan ghairah dan sensasi serta mempercepatkan proses klimaks untuk perempuan..
.
Rasai sensasi ketika perintah kawalan pergerakan bersama pasangan dirumah dengan XDROP HoRM0N B0OSTER


Gunalah XDROP sebagai salah satu ikhtiar untuk kembali mesra seperti pasangan baru kahwin..
Rindu yang datang tiada penghujung bila isteri x lagi bernafsu pada suami...



Suami yang hebat ialah suami yang pandai buat isteri tergila gilakan dia...

Kalau si suami x tahu mcmana cara nk buat,suami kena mula belajar tuba isteri dengan XDROP
XDROP akan buatkan isteri-isteri anda bukan setakat tergila-gilakan korang,bahkan akan meroyan kalau x dapat main dengan suami


CARA PENGGUNAAN XDROP


TEST1M0NI XDROP





NAK ORDER PRODUK MELALUI WHATSAPP, HANYA KLIK SHJ GAMBAR BAWAH


Xdrop Libido Booster Ubat Kepak

  • Kod Produk: xdrop
  • Kewujudan: Ada Stok
  • RM180.00
  • RM130.00


Produk Berkaitan

Blue Wizard Drop | Cecair Perangsang Seks Dan Ghairah Wanita

Blue Wizard Drop | Cecair Perangsang Seks Dan Ghairah Wanita

Blue Wizard Sex Drops | Ubat Perangsang Seks Dan Ghairah Wanita  BLUE WIZARD Blue..

RM80.00 RM150.00

Minyak Raja Harimau

Minyak Raja Harimau

NAK ORDER PRODUK MELALUI WHATSAPP, HANYA KLIK SHJ GAMBAR BAWAH  Apa tu Minyak Raja Harim..

RM99.00 RM150.00

Tags: xdrop